Turkálok a filmarchívumban

Böngészem a British Pathé oldalán fenn lévő videókat, keresem a számomra érdekes, izgalmas filmrészleteket a huszadik századból. Csapongok a történelmileg érdekes, magyar vonatkozású vagy egyszerűen csak megkapó felvételek közt... (A képre klikkelve új oldalon nyílik meg a film.)

Friss topikok

Piramisok az örökkévalóságnak

2011.04.18. 07:45 | ElChe | Szólj hozzá!

Aki már állt a piramisok lábánál, azt nyilván lenyűgözték a méretek. Ki nem gondolkodott el arról, hogy építhették ezeket a fantasztikus építményeket? Az ember verítékező ezreket vizionál a szemei elé a sivatagba, de hogy pontosan mint történt az egész a valóságban, senki sem tudja. Így aztán nem marad más nekünk, mint hogy rácsodálkozzunk ezekre a gigászokra- bár ez sem egy rossz program. Ebben a régi (talán a negyvenes években készült, pontos évszámot nem találtam) összeállításban is felbukkannak, ahogy a RAF gépei légifelvételeket készítenek Egyiptomról és Kairóról.

(AERIAL VIEWS OF EGYPT)


Címkék: utazás egyiptom piramis

A bejegyzés trackback címe:

https://patheturkalo.blog.hu/api/trackback/id/tr462833026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása